Segítsük a kaktusz malacokat!

Napokban böngésztem az interneten és rá bukkantam a Tüskeböki Menedékre. Szeretném őket bemutatni nektek, mert egy csoda, amit a sünikékért tesznek.

Molnár Mária Krisztina és párja Fűri Imre, nagyon jó emberek, hatalmas szívvel. Több, mint 3 éve foglalkoznak a sünök mentésével és rehabilitációjával (balesetes sünök). A gyógyult süniket pedig visszahelyezik természetes élő helyükre.

A Tüskeböki Menedék Alapítvány célul tűzte ki, hogy a balesetes, illetve elárvult tüskés barátainkat megmentsék és, ha már elég erősek és egészségesek szabadon engedjék őket természetes élőhelyükön. A csapat egy másik nagy célja, hogy egy nagyobb területet tudjanak vásárolni, azoknak a sünöknek, akik maradandó sérüléseket szenvedtek.


Ha szeretnétek többet tudni az alapítványról vagy a sünökről, mindenféleképpen látogass el az oldalukra, rengeteg érdekes információt találtok rajta. www.tuskebokimenedek.hu vagy kövessétek őket facebookon.

Ha szeretnétek segíteni a süniknek az alábbi linken megnézhetitek, hogy mire van szükségük illetve adományt is küldhettek nekik. Minden segítség számít.

Scroll to Top