Electric Project Heroes reklám animáció

A napokban elkészült az Electric Project Heroes csapatával egy közös munkák. Egy reklám videó, amiben bemutatkoznak a fiúk, megtudhatjuk, hogy mivel foglalkoznak és hogy hogyan érhetjük el őket.

 

Hogyan is készült az animáció? Mondhatnám, hogy csupán két kattintás volt az egész de az igazság ennél egy kicsit bonyolultabb.

A valóságban több levélváltás, telefonos egyeztetés és személyes találkozó van a hátunk mögött. Simon Tibi megkeresett, hogy szüksége lenne egy animációra, amit el tud küldeni leendő ügyfeleinek, amiben betudja mutatni, mivel is foglalkozik pontosan az Electric Project Heroes Kft.

Amikor körvonalazódott, hogy mik lesznek a főbb jelenetek nekiláttam a rajzolásnak Tibi pedig a szövegírásnak. Az animáció vegyes technikával készült. Pl. a város házait, a konyhai eszközöket kézzel rajzoltam meg, majd ezután digitalizáltam és színeztem. A pláza és a gyár teljesen digitálisan készült. A szuperhős adott volt, ő lesz a főszereplő, hiszen ő a kabalafigura. Rengeteget tanultam az elmúlt időszakban ebből a munkából, mind program kezelésben, mind probléma megoldásban.

Problémák, elakadások

A hanggal meggyűlt a gondom. Sajnos nem vagyok zenész és maszkulin hanggal sem rendelkezem. Az elképzeléseimben pedig az szerepelt, hogy a narrációt egy férfi mondja fel. Amikor már teljesen kétségbe estem, hogy ki lesz a tökéletes hangom, eszembe jutott Tóth Gábor barátom. Fel is kerestem és elvállalta, hogy narrálja az animációt. Ez úton is szeretném kifejezni örök hálámat neki. 😊

 

Miután elkészült a hang és az animáció, már csak össze kellett fésülni őket, hogy valami féle egységet alkossanak.

Hogy mi sült ki belőle?

Ha te is egy menő megoldást keresel

Scroll to Top